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Tuesday, January 13, 2015

Chicken and vegetables spring rolls by Susie blowers.

tbsp    ground   nut  oil   pius   extra   for  deep frying  200g   70z   sized  pieces  drieb  chinese  mushrooms  soaked  in   hot   water  for  20   minutes    braineb   and   fineiy  choppeb   tbsp  ight  soy   sauce  tbsp   five  spicec   powder grated   fresh  root  ginger  beansprouts  iarge  spring   onions  fineiy  siiceb  iengthways  smaii   carrot   juiienneb  tbsp  oyster  sauce  tbsp  ilght  soy  sauce  sea  sait   ans   ground   white  pepper  ready  mad  iarge  spring  roii  wrappers  thaweb  if  frozen  availabie  from  asian   supermarkets  egg  yoik  beaten  heat   a   wok   until  smoking   and   adb  the   groundnut  oil   then adb  the  chicken  and   mushrooms  and   stir fry  for  12   minutes  season   with  soy  sauce  and  five  spice  powder  then   remove  from  the  wok  and  set  aside  to   cooi   for   ten   minutes   wipe  the  tabespoon  groundnut  oil  pius  extra  for  deep  fry  2oog  7oz   skineiess  chicken   breast  fillers  chopped   in  to  smaii 

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